Gaming

Blitzkrieg 3 combina multiplayerul cu single playerul

Blitzkrieg 3 a fost anunțat în septembrie cu promisiunea ca va fi un multiplayer asincron, o caracteristică neobișnuită pentru un joc de strategie în timp real. Componenta multiplayer va consta de fapt din două părți: consolidarea bazei, în care vă veți construi apărarea, și atacuri împotriva forțelor inamice controlate de inteligentul artificial.

„Jocurile multiplayer asincrone sunt cele în care jucătorii nu trebuie să se atace în același timp, dar în schimb isi pot planifica mișcările ori de câte ori este convenabil. Este un lucru destul de usor pentru jocurile turn-based”.

„În timp ce ataci vei încerca să străpungi apărarea inamicilor pentru a captura baza și resursele acestora, folosind diverse unități și tactici pentru a realiza acest lucru” a spus Nival Interactive CEO-ul Serghei Orlovskiy într-un recent interviu cu ReviewMMO.

” Deci este un amestec de single player și multiplayer, unde rezolvi o misiune creata in anumite conditii pentru tine de catre alt jucator.”

Blitzkrieg 3 va avea clasamente si clanuri, iar jocul nu va fi in totalitate free-to-play, deși modalitatea de plată este in ceata in acest moment.

Nival a lansat, de asemenea, un nou videoclip „Word from the Front” care arata unele dintre modelele jocului și animațiile acestuia, fiind o adevarata placere sa te uiti la el.
Blitzkrieg 3 este așteptat în 2015.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button