GamingPC&ConsolesTech&IT

Blade Runner Enhanced Edition a fost anunțat

Deși codul sursă nu mai există

Uite o veste pe care nu credeam că o voi scrie vreodată. Blade Runner, jocul acela de aventură de acum 23 de ani ce a fost scos iarăși la vânzare în ultimele luni, va avea parte de o variantă refăcută.

Poate că acest concept nu vi se pare bizar, dar dacă vă uitați cu atenție la subtitlu, probabil veți realiza de ce este ieșit din comun. Codul sursă al jocului nu mai există, așa că totul a fost făcut cu mult efort de meșterire din partea comunității și a celor de al studioul Night Dive.

Blade Runner Enhanced Edition va aduce suport pentru rezoluții moderne, suport pentru metode extinse de control, animații îmbunătățite, modele ce nu arată de parcă ești beat și secvențe cinematice superioare. Considerând că jocul se folosea de porțiuni din film pentru unele dintre ele, probabil de acolo vor veni secvențele cinematice îmbunătățite.

Studioul intenționează să mențină intact spiritul jocului, esența sa, gameplay-ul, și doar să actualizeze prezentarea, permițându-i să funcționeze fără probleme pe hardware nou și să arate ceva mai bine.

Jocul va fi disponibil spre sfârșitul acestui an.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button