MORE

Blade and Soul vine in Europa

Vesti bune pentru pasionatii MMO-urilor marca NCSoft, Blade and Soul va sosi in sfarsit in Europa, dupa sase ani de asteptare si chiar lansarea unui serial anime bazat pe joc.

Blade and Soul va fi disponibil atat in Europa, cat si in America de Nord, incepand cu ziua de 19 ianuarie 2016. Jocul va aduce ceea ce v-ati putea astepta de la un MMO contemporan, chestii de omorat, misiuni repetitive de repetat, 30 de dungeon-uri, 7 clase de personaje, 45 de nivele de macinat, un mod de PvP si tot tacamul.

Modul prin care Blade and Soul se diferentiaza putin de marea omogena de entitati lipsite de substanta este prin sistemul sau efectiv de lupte, care pune un accent foarte mare pe inlantuirea de atacuri care schimba starea in care se afla inamicul si in speta schimba efectul fiecarui atac. Este ceva mai dinamic decat clasicul „1, 2, 3, 1, 3, 5 DING!” al cam fiecarui alt MMO „traditional”.

Jocul a fost lansat in Asia de foarte mult timp, iar testele pentru varianta occidentala sunt in desfasurare de cateva luni. Blade and Soul va fi gratuit, la fel cum nu a fost Tabula Rasa, care daca ar fi fost transformat intr-un MMO gratuit cu siguranta inca mai era acum pe piata.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button