MORE

BlackMagic Low Light Test

Ceea ce ati vazut adineauri, si cu aceasta ocazie lamurim si miile de utilizatori nedumeriti de pe canalul nostru de youtube, a fost un test in lumina scazuta cu Cinema Production Camera 4k a celor de la BlackMagic. Cei care nu ati vazut inca filmul, sunteti invitati pe canalul nostru de YouTube sa-l vedeti in 4K, pentru ca in aceasta directie par sa se indrepte lucrurile, Google oferind acum un suport decent pentru acest format.

Camera beneficiaza de facilitati care se mai regasesc doar pe echipamentele de cinema, dar in niciun caz la 3000 de dolari, adica pretul acestei camere. Filmare 4k sau Full HD, numar variabil de cadre pe secunda si formate profesionale de inregistrare ca ProRes sau RAW. Camera este neasptat de intuitiva si foarte usor de utilizat, chiar si de catre cei fara o pregarire solida in domeniu.

Acest model este acum disponibil si in Romania si il consideram unul dintre cei mai mari pasi facuti in ultimii ani inspre democratizarea totala a tehnologiei de varf, a accesului celor multi la calitate profesionala.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button