Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

BlackBerry „a schimbat macazul” la cererea pietei

/
/
/
/
image

Se pare ca BlackBerry va supravietui competitiei acerbe de piata… dar nu ca si companie producatoare de telefoane. Aceasta este concluzia la care s-a ajuns in raportul de sfarsit de an al companiei, scrie engadget.com. In raport se arata ca pierderile au scazut uimitor de la 4,4 miliarde de dolari, cat erau anul trecut, la 148 de milioane de dolari, cat sunt acum.

Motivul? – BlackBerry a incercat in tot acest timp sa se reinventeze, patrunzand pe segmentul de piata destinat serviciilor si software-ului, iar producerea de smartphone-uri a devenit un domeniu secundar! In iarna anului trecut, compania a trimis spre magazinele din toata lumea 4,3 milioane de telefoane. In iarna acestui an, 1,9 milioane de smartphone-uri au ajuns buzunarele cumparatorilor, cele mai mici vanzari inregistrandu-se in Orientul Mijlociu si regiunea Asia Pacific. Ramane de vazut ce impact vor avea noile si “neconventionalele” dispozitive ca Passport si Classic, noteaza engadget.com.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar