TelefoaneRSS PaginaDeMediaTech&IT

BlackBerry revine cu un telefon 5G cu tastatură fizică

Părea că BlackBerry este doar un nume din trecut, de care ne mai amintim când și când prin intermediul filmelor mai vechi. Dar iată că nu este cazul, iar compania încă se ține tare și pregătește lansarea unui dispozitiv cu conectivitate 5G, o tastatură fizică și sistem de operare Android. În plus, noile dispozitive vor fi lansate în parteneriat cu Foxconn, adică producătorul chinez care îi ajută și pe Apple la fabricarea telefoanelor.

Momentan nu există nici o poză oficială cu telefonul, însă Concept Creator alături de LetsGoDigital s-au ocupat de problema asta și au creat nu doar un concept, ci un video dedicat noului BlackBerry Key 3. În acest video putem vedea un telefon imens, cu o tastatură fizică care pare a fi parte din display-ul curbat care se întinde peste marginile dispozitivului.

BlackBerry Key 3 așa cum este el prezentat în acest videoclip pare să aibă dimensiuni asemănătoare cu Samsung Galaxy Note 20 Ultra, adică extrem de mare. Pe spatele dispozitivului, producătorul a plasat nu mai puțin de trei camere și un bliț pentru ele, alături de un logo gravat in carcasă. Mai ai clasicul USB Type-C pe fund, alături de un jack pentru căști care deși este bine-venit, cred că e puțin probabil să fie implementat pe noul telefon.

Dar cine mai are nevoie de BlackBerry în era telefoanelor inteligente și ce caracteristici unice poate aduce ca să fie în continuare relevant? Ori va fi doar una dintre lansările despre care vorbim acum, mai aflăm ceva când l-om vedea pe viu și uităm complet de el?

BlackBerry Key 3 Concept

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button