MORE

BlackBerry Passport costa doar… 599 de dolari!

BlackBerry Passport este unul dintre cele mai mari „push-uri” ale companiei care nu demult parea sa fie liderul absolut in piata telefoanelor inteligente high-end.

In ultimele lunii, BlackBerry, a pus osul la treaba, si a creat multa valva in jurul lui BlackBerry Passport. Un telefon, care la o prima analiza, este un pic diferit de ceea ce ne-am astepta de la un telefon… inteligent. Aspectul aduce aminte de LG Optimus Vu sau de infamul Nokia 7600, avand un aspect al ecranului pe putin spus ciudat, dar, care vine acompaniat de o tastatura qwerty reala.

John Chen, CEO-ul Blackberry, a dezvaluit pentru Wall Street Journal ca unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui telefon ciudat este pretul. BlackBerry Passport, care urmeaza sa ajunga pe rafturile magazinelor americane joi, va avea pretul de 599 de dolari liber de retea, dar pretul va varia in functie de tara. Tot in acest interviu, Chen a declarat ca telefonul este gandit pentru clasa business si pentru cei care doresc sa fie productivi, sustinand ca atuurile sunt ecranul mare si tastatura.

Din pacate, cu atatea telefoane bune pe piata, precum iPhone 6, Galaxy S5 sau HTC One M8, nu vedem un viitor prea luminos pentru BlackBerry Passport, mai ales ca toate telefoanele cu aspect „din trecut” au fost esecuri rasunatoare.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button