Telefoane

BlackBerry Motion a fost anunțat și nu are o tastatură

BlackBerry a fost pentru mult timp telefonul celor care preferau să aibă avantajele unui mobil modern, dar fără să renunțe la o tastatură QUERTY fizică. Acum nu mai este.

BlackBerry anunță Motion, un nou telefon care înlocuiește tastatura cu mai mult ecran. Dar nu foarte mult ecran. Relativ cam la fel de mult ecran cum ar avea un telefon care n-a avut vreodată o tastatură. Aceasta nu este nici măcar îngrămădită pe undeva pe sub ecran, cu un mecanism de glisare ca la Priv. Pur și simplu a fost scoasă. Așa că ce rămâne este un telefon Android cu un ecran de 5.5 inch, capabil să redea rezoluția 1920×1080 și care folosește un chipset Snapdragon 625.

Motion are 4GB de RAM, 32GB de stocare, o baterie de 4000mAh, certificare IP67 de rezistență la apă și praf, alături de camere de 12 megapixeli și de 8 megapixeli. Telefonul va folosi Android 7.1, cu toate customizările de rigoare ale platformei BlackBerry. Motion va fi disponibil la prețul de 500 de euro în viitorul apropiat. Data de lansare nu este cunoscută deocamdată pentru Europa, lansarea inițială fiind în Emiratele Arabe și Arabia Saudită.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button