Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Blackberry dă în judecată Nokia

/
/
/

Blackberry pare să se apuce serios de tranziția sa de la o companie care produce telefoane, la una care deține brevete.

La ieșirea sa din industria de telefonie mobilă a decis să dea în judecată o companie care reintră acum în industrie, Nokia. Ce e drept, este dat în judecată Nokia simplu, nu HMD Nokia care se ocupă de producția telefoanelor efective.

Disputa dintre cele două companii se leagă de o serie de brevete, unele vechi din anul 2000, care acoperă standarde de comunicare radio pentru telefonie mobilă. Nu este tocmai vorba de vreo încălcare efectuată printr-un telefon, ci prin stațiile de emisie pe care Nokia le produce, precum Nokia Flexi și suita sa software Liquid Radio.

Dacă sunteți interesați să citiți plângerea depusă de Blackberry, aveți mai bine de 90 de pagini la dispoziție care să vă delecteze setea de cunoștințe despre termen legali confuzi și certuri între companii ahtiate după bani care se ocupă în mare parte doar cu jonglaread e proprietăți.

Ce rezultat ar putea avea această plângere? Probabil cele două companii se vor înțelege în afara tribunalului.

[Ars Technica]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar