MORE

Blackberry abandoneaza Priv

In 2015, Blackberry anunta cu mare bucurie un nou telefon, Priv. Acesta era menit sa ofere o combinatie de functionalitate si securitate, dar la un pret poate prea mare,  700 de dolari. Poate prea mare pentru majoritatea publicului.

La nici macar un an dupa lansarea sa, compania Blackberry deja declara telefonul un esec si se distanteaza de el. Problema nu era doar pretul telefonului, dar si costul dezvoltarii sale.

BlackBerry

Priv era construit ca un model hibrid de touch-screen si tastatura fizica, folosind un ecran glisant, ca in era de glorie a filmelor Matrix. Avea integrate o varietate de tehnologii care erau menite sa il faca mai sigur fata de un telefon Android normal. Unele faceau parte din BB10 OS, sistemul de operare propriu al companiei, care pare sa fi fost si el pus pe butuci. Sau cel putin nu se vor mai face dispozitive noi care sa se foloseasca de el.

Urmatoarele modele de telefoane care vor fi produse de Blackberry se vor conforma cerintelor publicului mai mult, avand un pret mai accesibil. Acele telefoane probabil nu vor arata la fel de grozav ca Priv.

[PCPer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button