PC&Consoles

Black The Fall a fost lansat

Aveți chef de o plimbare printr-un decor comunist, întunecat, deprimant și oprimant? Probabil e suficient să ieșiți în fața blocului, dar dacă vreți să faceți asta într-un mediu mai sigur, cel digital, aveți acum la dispoziție Black The Fall.

Jocul celor de la Sand Sailor Studio este disponibil acum pe Steam, pentru PC, precum și pe Xbox One și Playstation 4, prin serviciile lor de distribuție respective.

Black The Fall este un sidescroller atmosferic, la care va trebui să controlați un individ care încearcă să scape de regimul care ține captiv un popor întreg. Pe parcurs va trebui să rezolvați diverse puzzle-uri și să treceți de obstacole, alături de un roboțel pe care îl veți găsi pe drum.

Jocul nu este tocmai o recreere autentică a comunismului autohton, fiind mai mulți roboți gigantici prin jur ca de obicei, dar încearcă să evoce cam același sentiment de lipsă a libertății.

Black The Fall este disponibil deocamdată la prețul de 13.50 euro, până pe 18 iulie. După această dată va reveni la prețul normal de 15 euro.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button