MORE

Black Ops III ar putea avea un Zombie Campaign Nightmare Mode

Pana in acest moment, toate jocurile Call of Duty au avut in timpul campaniei modurile traditionale de dificultate: Recruit, Regular, Hardened, Veteran si Realistic, acesta din urma fiind adaugat recent de TreyArch cu ocazia lul Black Ops III. Dar se pare ca modul realistic de dificultate nu este singura supriza, studioul ascunzand si un nou mod numit Nightmare. 

Zombie Campaign  Mode, cu toate ca pare sa fie un zvon in acest moment, face parte din Call of Duty: Black Ops III, o serie de indivizi care au primit jocul inainte de lansare relatand ca dupa terminarea campaniei modul Nightmare va deveni accesibil. Acest nou mod de joc promite o dificultate mult mai ridicata, dar si o schimbare substantiala in aspectul jocului, inamicii fiind schimbati cu zombie, fiind un veritabil Zombie Mode in timpul campaniei, la care adaugam si faptul ca avem si o campanie cooperativa, putandu-se incerca cu niste amici.

Din pacate un zvon este doar un zvon atata timp cat nu este verificat, asa ca oricat de incitant suna ideea de un zombie campaign mode, mai avem de asteptat pana la lansarea jocului pentru a verifica sau infirma existenta acestui mod Zombie Campaign Nightmare Mode

Although this may sound great in the eyes of hardcore COD fans out there, but the truth of the matter is that there is no factual details about this new information provided. This can be a completely fake story by the early adopters. Only time will tell if this is true or not though, So do you believe that this Call of Duty: Black Ops 3 Nightmare mode is real or fake? See screenshots above for yourself.

Related Articles

Back to top button
Close
Close