Gaming

Black Ops 3 Zombies anuntat oficial!

Black Ops 3 Zombies este unul dintre modurile agreate de catre gamerii din intreaga lume, Call of Duty, cel putin in versiunea celor de la Treyarch, avand tot timpul acest mod integrat in joc. Noi am anuntat faptul ca jocul va urma sa fie sustinut si de o naratiune mai solida de data aceasta, dar cu titlu pur speculativ. Ei bine, se pare ca avem in mod oficial Black Ops 3 Zombies.

In industria jocurilor singurul lucru la fel de constant ca aparitia unui nou joc din franciza Call of Duty in fiecare an, este faptul ca acesta va veni si cu un mod zombie. Exceptie fiind doar acel an in care acestia au fost inlocuiti de extraterestri. Ca regula generala se poate presupune ca (scuzati cacofonia) Call of Duty va avea un DLC cu mortii vii si conform unor informatii noi, acest lucru se va intampla cu siguranta si cu Black Ops 3.

Stirile vin multumita programului afisat pentru San Diego ComicCon, eveniment care va avea loc intre 8 si 12 iulie. Conform acestul program, Jason Blundell, „Directorul de Zombie”, va demonstra modul de joc in timpul conventiei. Nu stim daca este sau nu surprinzator ca exista un job cu titulatura de Director de Zombie la Treyarch. Activision au aratat mai multe lucruri legate de noul Black Ops 3 la E3, inclusiv cyborgi co-op si cateva adaugiri interesante la modurile de multiplayer. Jocul se lanseaza pe 6 noiembrie.

Articole asemanatoare

Back to top button