GAMING

Black Ops 3 vrea o felie mai mare din eSports!

Call of Duty: Black Ops 3 se apropie cu pași repezi de beta-ul disponibil pentru cei care au făcut precomandă, însă spre deosebire de celelalte titluri din serie, noul joc țintește scena eSports mai mult ca niciodată.

Modul League Play din Black Ops 2 a fost acum înlocuit cu Arena, un sistem online de ranking unde jucătorii vor concura să ajungă în top. Modul CODCaster revine, permițând jucătorilor să comenteze peste meciuri live și să controleze parțial camera pentru a putea oferi o experiență mai bună celor care vizionează.

Dar cireașa de pe tort este reprezentată de modurile Specialist Draft, care lasă echipele să-și seteze un anumit power-up și o cale de avansare pentru fiecare jucător, dar în acest fel limitând echipa la o singură armă sau abilitate specializata, și modul Ban and Protect, care permite interzicerea anumitor obiecte în meci, chiar înainte ca acesta să înceapă. Sună destul de cunoscut, nu?

Treyarch urmărește în acest fel să schimbe scena competitivă și să o împingă la un nou nivel, sperând ca noul titlu din seria Call of Duty să fie mai bine primit în rândul sporturilor electronice. Nu este prima încercare pe care studioul o face în această privinta, şi din ceea ce am văzut, pare fie o direcţie bună pentru serie.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close