GAMING

Black Ops 3 schimba modul in care navighezi harta

Dupa succesul care a fost Black Ops 2 si revolutia numita Advanced Warfare, a sosit intr-un final randul celor de la Treyarch sa preia inca odata haturile seriei Call of Duty si sa ne arate ca Black Ops 3 poate sa mature pe jos cu toate titlurile din serie. Iar dupa acest ultim trailer tindem sa ii credem.

Dupa o analiza a sistemului de combat si navigare a hartii implementat in Advance Warfare, studioul a ajuns la concluzia inevitabila ca jetpack-urile sunt exact ceea ce ii trebuia seriei, totusi, cateva miscari, masive am putea spune, au fost efectuate. Toate astea pentru a aduce ceea ce putem numi cel mai fluid sistem pe care l-am vazut in serie pana acum.

Si inainte sa inrositi sectiunea de comentarii cu acuze la adresa studioului cum ca au furat idea de la TitanFall, sfatuim publicul sa isi aduca aminte ca a existat un joc numit Tribes, care facea asta cu mult timp in urma. Asa ca Tribes este piatra de temelie, iar Black Ops 3 este exact ceea ce aveam nevoie, echilibrand astfel miscarea, sariturile si power slide-urile cu mersul pe pereti si actiunea frenetica cu care fanii s-au obisnuit in Call of Duty. In concluzie, noul sistem de miscare si navigare a nivelelor din Call of Duty Black Ops 3 este cat se poate de acrobatic!

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close