Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Black Ops 3 Multiplayer este gratuit

/
/
/

La acest sfarsit de saptamana veti putea descarca si juca gratuit Call of Duty Black Ops 3 pe Steam.

Este vorba doar de modul de multiplayer, iar din asta numai varianta Multiplayer Starter Pack, cea la care aveti acces limitat la functiile jocului. Mai exact, nu puteti obtine nivele de prestigiu si cateva alte chestii.

Puteti juca gratuit modul de multiplayer pentru urmatoarele 2 zile si 14 ore, dupa care va trebui sa cumparati Black Ops 3 pentru a continua.

De asemenea, Multiplayer Starter Pack in sine este disponibil pentru numai o perioada scurta de timp, va fi scos de la vanzare dupa ziua de 29 februarie. Tot poate fi jucat de cei care l-au cumparat, dar nu mai apare pe magazinul de pe Steam.

De ce ar face Activision asa ceva? Pentru a starni interes data viitoare cand il baga la vanzare. Asta sau Multiplayer Starter Pack a fost doar un test, pentru ca data viitoare sa lanseze doar o varianta de multiplayer, fara o campanie.

[Steam]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar