Gaming

Black Ops 3 se livreaza pe Xbox 360 si Playstation 3 … fara campanie single player

3Detinatorii unui Xbox 360 sau un Playstation 3 cel mai probabil s-au bucurat nespus cand au auzit ca Black Ops 3 ajunge si pe sistemele last gen de console. Din nefericire, pentru a face loc jocurilor pe aceste sisteme, cateva sacrificii au trebuit sa fie executate, unul din acestea fiind campania de single player pentru consolele last gen… si asa, jucatorii de Call of Duty „nici nu ating campania de single player”.

Este inca un joc ciopartit de dragul de vinde mai multe copii, dar pe de alta parte acestia primesc Black Ops 3 pe consolele last gen. Asa ca discutam de un Win some, loose some!

Din ceea ce a fost explicat, campania din Black Ops 3 single player este gandita sa poata sa fie sustinuta atat din punct de vedere al procesarii, dar si grafic, de un PC, Xbox One sau PS 4. Acest lucru se datoreaza elementului cooperativ de maxim 4 jucatori, care este incorporat in aceasta, acesta oferind: „un nou strat de distractie online pentru jucatori”.

Macar pretul pentru aceasta varianta de Black Ops 3, ce contine doar multiplayer-ul si modurile online, precum Zombie, este de 50 de dolari, fata de 60 cat este in mod normal. Ce inseamna asta? Pai daca vrei sa ajungi la nivel competitiv si sa cresti odata cu aceasta noua filozofie orientata catre eSports al celor de la activision, o sa iti trebuiasca o consola noua, fie ea Playstation 4 sau Xbox One.

[Treyarch]

Articole asemanatoare

Back to top button