MORE

Black Ops 3 are servere dedicate!

Este oficial: Black Ops 3 are servere dedicate!!! Este probabil cea mai buna veste pe care Treyarch o putea oferi publicului dupa ce detalii despre noul titlu din franciza Call of Duty au ajuns pe internet peste noapte in urma unui eveniment cu usile inchise.

Nu este primul joc din serie care are servere dedicate. Black Ops 1 si 2 au avut asa ceva, Modern Warfare 3 a avut, doar ca in cazul jocurilor precedente serverele au fost disponibile la mult timp dupa lansare, Modern Warfare 3 introducand servere dedicate la mai bine de sase luni dupa publicarea jocului.

Treyarch pe de alta parte doreste sa realizeze cel mai bun Call of Duty de pana acum, imbinand tot ceea ce a facut jocul popular, aducand ceva elemente noi, precum double jump-ul, dar si o portare de PC extrem de bine realizata.

Comfirmarea a venit pe Twitter, Directorul de dezvoltare pe PC anuntand faptul ca Black Ops 3 va avea servere dedicate, un FOV Slider si o serie de alte imbunatatiri. Dar nu totul este roz. Black Ops 3 are servere dedicate… doar pentru meciurile ranked.

O alta scapare pe care producatorul a comis-o la prezentare, este ca sistemul de Frame Rounding a fost cu totul eliminat din joc, fiind inlocuit de ceva nou, dar inca nu se stie de ce anume. Din pacate jocul este limitat la un numar fix de cadre, adica 200.

Articole asemanatoare

Back to top button