MORE

Black Mirror Sezonul 5: o nouă modalitate de a spune o poveste?

Crearea de lumi noi este la modă în zilele noastre în film și televiziune, iar cu sezonul 5 la Black Mirror recent confirmat, sunt șanse mari ca seria antologiei sci-fi produsă de Netflix să escaleze la nivelul unui shared universe.

Săptămâna aceasta, Netflix a anunțat oficial că serialul va reveni cu sezonul 5. Contul oficial de Twitter a lansat, de asemenea, un teaser criptic care prezintă unele dintre cele mai apreciate episoade ale serialului, încheind cu o referire la episodul „Be Right Back” din sezonul 2.

Nu există niciun cuvânt oficial cu privire la câte episoade ar putea fi difuzate în sezonul 5, dar în sezoanele anterioare de pe Netflix, producătorii executivi Charlie Brooker și Annabel Jones au optat pentru lansarea fiecărui sezon în două părți separate de câte șase episoade. Ambii au declarat pentru The Hollywood Reporter că acest model este status quo-ul pentru producția serialului.

Noul teaser prezintă multe de imagini din „Muzeul Negru” al sezonului 4, care a demonstrat natura interconectată a acestor numeroase povestiri:

Black Mirror a oferit deja o mulțime de easter eggs și a arătat detalii între episoadele care fac sezoanele serialului să formeze un fel de univers comun. Chiar și în sezonul 3 au fost oferite tone de mici indicii care leagă diferite episoade.

Sezonul 5 ar putea să extindă și mai mult universul Black Mirror prin conectarea numeroaselor tehnologii și povestiri prezentate în episoadele anterioare.

Dar, în cele din urmă, interconectarea din Black Mirror s-ar putea dovedi tangențială, în cel mai fericit caz. În 2016, Charlie Brooker a spus pe Reddit că episoadele Black Mirror „au loc în același univers psihologic”. Deci, este puțin probabil să obținem o convergență completă, dar cu siguranță vom obține o mulțime de easter eggs și în următoarele sezoane care conectează aceste povestiri răsucite la mai multe nivele.

Sezonul 5 din Black Mirror nu are nicio dată de lansare programată în prezent.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Ahhh ma omoara asteptarea..mi se pare unul dintre cele mai bune seriale SCI-FI din ultimul timp. Ne putem regasi in atat de multe lucruri relatate in serialul asta incat ti se face frica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button