GamingPC&ConsolesTech&IT

Black Mesa Xen primește un trailer cu ocazia împlinirii a 20 de ani de Half-Life

Cu 20 de ani în urmă a fost lansat Half-Life, un joc excelent pe care cu siguranță îl ține minte toată lumea… sau cel puțin iconița sa, pentru mult timp fiind cea folosită pentru a intra în Counter-Strike.

Valve n-a anunțat Half-Life 3 pentru a sărbători, cel puțin nu până la această oră, dar încă mai este timp până mâine dimineață. În schimb, avem parte de o altă surpriză, de această dată din partea dezvoltatorilor lui Black Mesa.

Dacă nu mai țineți minte ce era, Black Mesa reprezintă un efort intens din partea comunității, reunită sub Crowbar Collective, de a reconstrui Half-Life folosind tehnologie contemporană. Black Mesa a fost anunțat prin anul 2005, a fost lansat inițial prin 2012 și a fost finalizat prin anul 2015 pe Steam. Deși, finalizat nu este cuvântul corect. Nu era prezentă porțiunea din Xen a jocului. Așa că asta primiți acum în noul trailer.

Cu această ocazie a fost anunțată și data estimată de lansare a porțiunii cu Xen. Jocul va fi disponibil în al doilea sfert din anul 2019. Până atunci, stăm, așteptăm, dăm F5 pe Steam până dimineață. Nu de alta, dar au trecut 20 de ani. Ar cam trebui marcată ocazia cumva, poate cu o promoție, poate cu o surpriză, poate cu înlocuirea întregului magazin cu o pagină aproape goală, care are doar într-un colțișor pe undeva, scrisă cifra 3 cu font de mărime 3. Vedem.

[Steam]

..

.

(Half-Life 3 confirmed)

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button