GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Black Mesa este jucabil cap-coadă

Și în curând va fi gata

Țin minte și acum când a fost lansat Black Mesa. Era cu mulți ani în urmă. Încă mai speram ca Valve în sine să facă ceva legat de Half-Life cu ocazia aniversării de 20 de ani a existenței jocului. Nu s-a întâmplat, dar măcar avem parte de Alyx. Iar cei care nu dispun de VR au acum la dispoziție altceva, varianta completă (predominant) a lui Black Mesa.

Varianta 0.9 a jocului a fost lansată și vă permite să jucați cap-coadă tot Half-Life 1. De la plimbarea foarte lungă cu telegondola până la lupta cu acel bebeluș gigantic din Xen. Aceste ultime nivele plasate în lumea extraterestră a invadatorilor (o parte din ei) au reprezentat o provocare pentru dezvoltatori. Nu de alta, dar nu prea i-a plăcut cuiva Xen din Half-Life, așa că a fost nevoie de câțiva ani de muncă pentru a găsi moduri prin care acestea să fie modernizate, reconstruite, refăcute, regândite și tot așa.

Dacă ați cumpărat Black Mesa epoci nenumărate în urmă, să verificați update-urile sale, pentru că probabil veți dori să vedeți cum arată această nou variantă a lui Xen. Cei care nu îl au încă pot să cumpere Black Mesa pentru 14.40 de euro în acest moment.

Apoi, cândva pe parcursul anului viitor vor fi adăugate o serie de îmbunătățiri generale ale jocului, moment în care va ieși din Early Access și va deveni un joc finalizat, complet… predominant complet. Urmează să fie lansat și un update ceva mai târziu, care va actualiza grafica și toate cele.

[Overclock3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button