GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Black Mesa este aproape gata si puteti juca versiunea de test

Black Mesa este un remake al celebrului Half-Life si va fi lansat pe Steam. Este in dezvoltare de cativa ani, insa acum este aproape gata, iar fanii pot incerca varianta de test a jocului. Black Mesa a fost in lucru prin intermediul programului Steam Early Access timp de cinci ani, iar echipa a anuntat recent ca versiunea 1.0 este aproape gata. Lansarea full va avea loc in curand.

Intr-o postare recenta pe Steam, Crowbar Collective, dezvoltatorul jocului, anunta jucatorii ca prin intermediul acestor teste urmareste sa gaseasca probleme de tip „Game Breakers” si sa le elimine inainte de lansarea oficiala.

Este normal si ne dorim ca experienta de joc in versiunea 1.0 sa fie cat se poate de stabila si placuta posibil. Jocul a fost foarte stabil in testele realizate de noi, insa vrem sa testam cu mai multi jucatori si pe o varietate mai mare de PC-uri.

Crowbar Interactive

In plus, Crowbar doreste sa observe diferentele de dificultate care ar putea aparea in urma catorva schimbari si imbunatatiri aduse jocului. Una dintre acestea este secventa Earthbound pentru care echipa a trebuit sa reconstruiasca spatiile de lupte si au imbunatatit AI-ul pentru HECU si Vortigaunts. Echipa sustine ca aceste ajustari au schimbatr dramatic sistemul de lupta din Black Mesa, dar ramane de vazut daca jucatorii sunt de acord cu aceste schimbari si daca li se pare ca sectiunile acestea sunt prea dificile.

Black Mesa

Pentru versiunea initiala a Black Mesa, Crowbar Interactive a anuntat ca a investit foarte mult timp in metode de ghidare mai usoara ale jucatorilor, in timp ce alte sectiuni vor necesita timp de gandire. Momentumul tau in Black Mesa ar trebui sa fie foarte lin si neintrerupt. Echipa doreste feedback legat de acest aspect, cat si vis-à-vis de cele 50 de achievement-uri incluse in joc.

Daca nu stiati ce sa jucati si sunteti fani Half-Life, nu vad niciun motiv pentru care nu ati acorda o sansa acestui joc. Black Mesa este un proiect pe care l-am urmarit indeaproape si cred ca o sa arunc si eu o privire rapida peste el zilele astea.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button