MORE

Black Friday in Romania… asa cum trebuie?!

Aparent se poate! Putine sunt magazinele care chiar „cunosc” traditia si cum ar trebui sa functioneze Black Friday in Romania cu adevarat, acesta incadrandu-se, calendaristic vorbind, in ultima saptamana din luna Noiembrie. Multe magazine s-au inghesuit sa inceapa acest eveniment cat mai repede, doar, doar, prind niste oameni care sa cumpere trei tigai la pret de doua. Ei bine, am gasit un magazin care tine traditia! Nu, nu glumim!

Se pare ca acest magazin, care a aparut de nicaieri, are deja cateva campanii de reduceri la activ si vine tare de tot din urma cu preturi competitive. Asa ca am luat legatura cu un reprezentant al magazinului si am pus niste intrebari despre acest Black Friday traditional propus de MobileTrend.ro:

Zon@ IT: De ce data de 28 noiembrie si nu mai devreme? 

Reprezentant MT: In Romania exista deja o cultura in jurul acestui eveniment si credem noi ca la baza aceasta scadere de preturi trebuie sa aiba loc doar in cadrul unui Black Friday in rand cu restul lumii, asa cum sugereaza si numele. Ar fi absurd sa vedem Amazon sau alti retaileri mari ca schimba data, cand aceasta este stabilita de multa vreme.

Zon@ IT: Pregatiti discounturi si mai mari pe site? 

Reprezentant MT: Speram sa putem oferi preturi bune. Atat putem spune. Credem noi ca multe dintre preturile noastre vor fi cu mult mai jos in acest an la anumite produse, fata de cele ale competitiei.

Zon@ IT: Puteti da niste idei de produse care vor face obiectul reducerilor in acest Black Friday? 

Reprezentant MT: Nu dorim sa stricam surpriza, dar in mare, un posibil cumparator o sa aiba de unde alege, unele preturi scazand chiar cu cateva sute de lei in cazul unor produse noi. Speram ca viitori nostri clienti sa fie multumiti de oferta. Pana atunci pe site-ul nostru sunt concursuri si vouchere disponibile, de care toata lumea se poate bucura.

Ei bine, pentru cei care au ratat sansa sa cumpere un telefon sau tableta in „prima” Vinere Neagra, se pare ca acest magazin va da inca o sansa de a cumpara diverse dispozitive la pret redus cu cateva sute de lei, asa cum au si spus.

Mai mult se pare ca nu sunt singurii care se aliniaza traditiei globale. Am publicat mai devreme o lista si cu alte magazine care repeta experienta pe 28 Noiembrie!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button