BLACK FRIDAY

Black Friday 2021 – Oferte pentru dispozitivele Mercusys

Anul acesta,în cadrul Black Friday 2021, dispozitivele vedetă ale acestei perioade sunt routerele cu tehnologia Wi-Fi 6, sistemele Mesh Gigabit din gama Mercusys Halo, dar și dispozitivele din categoria routerelor AC, range extendere, switch-uri, adaptoare și cele mai de succes modele în standardul N. 

Capii de afiș pentru Black Friday 2021 la Mercusys:

MR70X – primul router Mercusys cu tehnologie Wi-Fi 6

Flagship-ul Mercusys MR70X a venit ca răspuns pentru numărul tot mai mare de dispozitive inteligente wireless pentru casă, aducând în casele utilizatorilor viitorul conexiunii, datorită standardului Wi-Fi 6. Acesta pune în aplicare o tehnologie avansată, concepută pentru a crește throughput-ul mediu de date în scenarii aglomerate de utilizare. Toate acestea pentru a oferi mai multe conexiuni simultane, pentru a extinde aria de acoperire Wi-Fi și pentru a menține transmisii stabile de date, îndeplinind nevoia unei experiențe wireless performante. 

Dispozitivul oferă o viteză totală de până la 1.8 Gbps (1201 Mbps în banda de 5GHz și 574 Mbps în banda de 2.4GHz) și, în același timp, oferă de 4 ori mai multă capacitate de conectare prin intermediul tehnologiilor OFDMA și MU-MIMO care permit transmiterea simultan a datelor către și de la mai multe dispozitive oferind o îmbunătățire semnificativă a eficienței rețelei, crescând throughput-ul și eficiența de transmisie a dispozitivelor. Astfel, fie că vorbim despre gaming, streaming sau despre vizionarea de videoclipuri 4K, orice fel de conținut va fi redat fluid și rapid, fără lag și fără întreruperi.  

Black Friday 2021 Mercusys

Routere cu cele mai noi tehnologii pentru toate nevoile de rețea ale utilizatorilor  

Routerul Mercusys MR50G AC1900 Dual Band Gigabit cu Beamforming, MU-MIMO, Smart Connect, Control Parental și Mod Access Point este un produs care asigură divertisment neîntrerupt cu viteze de până la 1900 Mbps (1300 Mbps în banda de 5 GHz și 600 Mbps în banda de 2,4 GHz) și oferă conexiuni stabile în întreaga locuință pentru ca utilizatorii să beneficieze de semnal Wi-Fi puternic în fiecare colț al acesteia. 

Mai mult, porturile Full Gigabit transferă datele prin cablu la viteze gigabit pentru performanțe maxime, iar tehnologia MU-MIMO permite routerului MR50G să comunice cu mai multe dispozitive în același timp. Nu în ultimul rând, funcția Smart Connect alege în mod inteligent cea mai bună bandă disponibilă pentru fiecare dispozitiv, în așa fel încât totul să funcționeze optim. 

MR50G

De Black Friday utilizatorii vor putea achiziționa la prețuri promoționale și routerul Mercusys MR30G, un produs Wi-Fi Gigabit AC1200 care oferă conexiuni fără lag, la viteze de până la 1.2 Gbps (867 Mbps în banda de 5 GHz și 300 Mbps în banda de 2.4 GHz), o administrare ușoară a rețelei, siguranță, dar și eficacitate prin funcțiile software, precum Control Parental, QoS și Rețea Guest.

Și modelul AC12G va fi inclus în promoția de Black Friday la un preț special, iar datorită acestui produs utilizatorii vor putea experimenta viteze gigabit pentru divertisment nelimitat, în timp ce conectează simultan și mai multe dispozitive. De asemenea, tehnologiile IGMP Proxy/Snooping, Bridge, Tag VLAN, permit streaming-ului (IPTV) să fie disponibil pe anumite porturi Gigabit LAN, optimizând conținutul video de înaltă rezoluție.

Mercusys BF_MR30G

Conexiuni de top pentru întreaga locuință, cu cele mai performante sisteme mesh, la reducere de Black Friday 2021

Fie că vorbim despre filme, gaming online sau despre produsele smart home din locuință, utilizatorii nu trebuie să-și facă probleme cu privire la conexiunea Wi-Fi. Astfel, Halo H50G a fost conceput special pentru ca cele trei unități individuale AC1900 să asigure o acoperire de până la 557 mp. 

Pentru a păstra conexiunile cât mai puternice, au fost adăugate noi tehnologii precum AP Steering, Band Steering și APS (Adaptive Path Selection), care selectează automat cea mai bună conexiune pentru dispozitivele utilizatorilor, astfel încât rețeaua Wi-Fi să funcționeze la cea mai bună capacitate.  Fiecare unitate a sistemul Mesh Wi-Fi H50G oferă conexiuni dual-band foarte rapide, cu viteze combinate de până la 1.9 Gbps. Cu 6 fluxuri simultane de date, Halo H50G poate oferi dispozitivelor mai multă lățime de bandă, astfel încât utilizatorii să beneficieze de cele mai rapide viteze pentru streaming, gaming sau descărcări. Astfel, sistemul Mesh poate asigura viteze optime pentru până la 100 de dispozitive, iar cu ajutorul tehnologiei MU-MIMO, Halo H50G menține telefoanele, computerele și dispozitivele IoT conectate simultan, furnizând cea mai bună performanță. 

Mercusys BF_Halo H50G

Tot din categoria sistemelor mesh Mercusys care pot fi achiziționate la reducere de Black Friday face parte și sistemul mesh Halo H30G, un produs cu acoperire pentru întreaga locuință, Folosind amplificatoare și receptoare de semnal speciale, Halo H30G amplifică eficient puterea de transmitere a semnalului și captează mai rapid semnalul, îmbunătățind considerabil distanța de transmisie și puterea semnalului Wi-Fi, pentru fiecare dispozitiv conectat.

Fiecare unitate a sistemului Halo oferă semnal Wi-Fi Dual-Band rapid și viteze totale de până la 1,3 Gbps. Semnalul Wi-Fi emis de unitățile Halo H30G te ajută să ai parte de streaming neîntrerupt, jocuri fără lag, vizionarea de filme HD fără întreruperi, descărcări de fișiere și multe altele, pe fiecare dispozitiv.

Halo30G

Lista completă a produselor Mercusys aflate la reducere:

Routere Wi-Fi 6: 

 • Router Wi-Fi 6 Mercusys MR70X 

Sisteme mesh: 

 • Sistem Mesh Gigabit Mercusys Halo H50G 
 • Sistem Mesh Gigabit Mercusys Halo H30G 

Routere Wi-Fi 5: 

 • Router Wi-Fi 5 Mercusys MR50G
 • Router Wi-Fi 5 Mercusys MR30G
 • Router Wi-Fi 5 Mercusys AC12G 

Routere Wi-Fi 4:

 • Router Wi-Fi 4 Mercusys MW325R

Range extendere:

 • Range Extender Wi-Fi 5 Mercusys ME30 
 • Range Extender Wi-Fi 4 Mercusys MW300RE 

Switch-uri desktop:

 • Switch Desktop 5 Porturi Mercusys MS105G 
 • Switch Desktop 8 Porturi Mercusys MS108G 

Adaptoare:

 • Adaptor USB Dual Band High Speed Mercusys MU6H

Mercusys BF_MU6H

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button