MORE

Black Desert Online vine in Europa

De ani de zile, Black Desert Online ne tot uimeste cu trailere ce demonstreaza detaliul fara precedent al editorului sau de personaje si o fidelitate grafica excelenta pentru un MMO. Daca ati evitat sa incercati pana acum varianta sa asiatica, asteptarea se apropie de final, pentru ca jocul se indreapta in sfarsit spre Europa.

Daum Games Europe anunta ca a inceput munca de importare si localizare a lui Black Desert Online, avand suport deplin din partea producatorului Pearl Abyss. Este vorba de o companie noua, infiintata in Amsterdam acum cateva luni, predominant pentru publicarea si intretinerea acestui joc.


Munca de localizare nu este tocmai usoara, Black Desert Online avand mai bine de 2.5 milioane de cuvinte de tradus in engleza, germana si franceza. Adica aproape de 5 ori mai mult ca toate cele trei carti din seria Lord of the Rings la un loc.

Localizarea jocului este deja in desfasurare si se asteapta ca MMO-ul sa fie gata, cel putin pentru beta, la inceputul anului viitor, adica la doi ani dupa ce a fost deja lansat in Coreea.

Black Desert Online este MMO-ul prin care producatorul Pearl Abyss incearca sa scoata din stagnare genul, atat prin folosirea unui motor grafic in stare sa ofere un detaliu vizual excelent, cat si prin implementarea unui stil de gameplay care pune un accent mai mare pe talent individual, in loc de spam de hotkey-uri.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button