Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Black Desert Online va fi lansat in luna martie

/
/
/

MMO-ul Black Desert Online a primit in cele din urma o data de lansare pentru varianta sa din afara Asiei. Jocul va putea fi accesat incepand cu ziua de 3 martie 2016.

Cu aceasta ocazie a mai fost anuntat si un nou beta test pentru joc. Acesta va incepe in ziua de 18 februarie si se va termina pe 22 februarie. La acest beta test au acces fie cei care au avut norocul de a face rost de o invitatie, fie cei care au facut precomanda lui Black Desert Online.

MMO-ul Black Desert Online s-a remarcat pana acum prin detaliu grafic in care pot fi redate personajele, editorul sau de avatare chiar fiind disponibil ca un download de sine statator gratuit.

Jocul in sine nu va fi gratuit, chiar daca varianta din Asia foloseste modelul Free to Play, cea din Europa si SUA va avea sistemul Pay 2 Play, insemnand ca va trebui cumparat. Din fericire, nu are o taxa lunara.

[DSO Gaming]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar