PC&Consoles

Black Desert Online primește un expansion gratuit

Black Desert Online va primi conținut nou luna aceasta, sub forma unui expansion. Acesta poartă numele de Kamasylvia și, pe lângă elementele noi de gameplay pe care le va aduce, va veni și cu o nouă locație. Kakao Games tocmai ce a lansat un videoclip promoțional în care prezintă noile împrejurimi.

Noua zonă din Kamasylvania este formată în principal din zone împădurite, care sunt locuite în cea mai mare parte de elfi. Studioul a spus că întinderea locației este aproximativ la fel de mare ca regiunea vecină Calpheon, care găzduiește cea mai mare zonă de comerț. În Kamasylvia locația principală este satul numit Old Wisdom Tree. Chiar dacă după lansare oricine va putea ajunge aici, Kakao Games au spus că această zonă este rezervată pentru caracterele de nivel înalt. Mai mult de atât, în această locație este recomandată colaborarea cu alți jucători.

Expansion-ul va introduce numeroase misiuni secundare și principale, care vor dezvălui mai multe detalii despre Ranger și Dark Knight, cele două clase native acestei zone. Dacă sunteți interesați să vă îmbogățiți colecția de iteme, puteți atunci participa la două noi evenimente, The Alchemist of Kamaslyvia și Growth of a Kamasylve Tree.

Iar daca asta nu e suficient, atunci puteți colabora cu alți jucători ca să vizitați o nouă locație numită The Altar of Training. Include un mod de supraviețuire, în care grupul vostru va trebui să apere o comoară sacră de mai multe atacuri consecutive, progresiv mai dificile. Dacă reușiți să supraviețuiți celui de al cincilea val, va apărea un inamic puternic numit Ancient Puturum. Înfrângerea acestuia se va solda cu echipament și arme noi.

Noul expansion va sosi pe 27 septembrie, și va fi disponibil gratuit pentru toți jucătorii. Studioul a menționat că aceasta este doar prima jumătate din expansion, mai multe informații despre a doua parte din Kamasylvia urmând a fi dezvăluite în curând.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button