BusinessTech&IT

Dacă ești pasionat de programare și investiții și vrei să lucrezi în domeniu, Talent Hub-ul Bitpanda din București te așteaptă!

Sectorul financiar și industria IT parcă au fost făcute una pentru cealaltă. Recunosc că acestea două pot fi adesea greu de înțeles și de stăpânit, dar ce ne-am face dacă nu ar exista soluții care să ne ajute să ne adaptăm la vremurile moderne? Aici mi-a atras atenția Bitpanda, o companie fintech din Austria care începe să se extindă și la noi în țară. Este o platformă interesantă și vine în sprijinul celor care doresc să investească în criptomonede, stocks sau metale prețioase. Dar pentru ca noi să putem profita de cele oferite, și Bitpanda are nevoie de mulți programatori.

De aceea, compania a investit 10 milioane de euro în deschiderea unui Talent Hub în București. Prin această investiție, Bitpanda își dorește să angajeze peste 70 de specialiști IT până la finalul acestui an. Și pentru că printre cititorii noștri sigur se află și mulți programatori, m-am gândit că poate Bitpanda v-ar face cu ochiul. Dar înainte să detaliem asta, haideți să vorbim pe scurt care e faza cu această platformă.

bitpanda-og

 

Ce este Bitpanda și la ce mă ajută?

Fintech-ul Bitpanda a fost fondat în 2014 de către Eric Demuth, Paul Klanschek și Christian Trummer ca o companie de tranzacționare de criptomonede care își propune să modernizeze investițiile în era activelor digitale. De atunci, compania s-a transformat într-o platformă europeană de investiții ce oferă tuturor utilizatorilor libertatea și flexibilitatea de a investi în acțiuni, criptomonede sau metale prețioase (fără comisioane), pornind de la o investiție minimă de doar 1 euro.

BitpandaUtilizatorii beneficiază de mai multe avantaje odată ce încep să vadă cum merge treaba cu Bitpanda. Ai la îndemână index-uri cripto, diverse planuri de economii, posibilitatea de a primi recompense la fiecare tranzacție și invitație trimisă cuiva care încă nu are un cont, alături de opțiunea de a folosi și un card fizic.

 

Bitpanda beneficii

Gândiți-vă la Bitpanda ca la un fel de Revolut mai complex. Iar aceste beneficii sunt accesate și gestionate printr-o interfață simplă și intuitivă, atât pe dispozitivele mobile, cât și pe versiunea desktop. Am apreciat și faptul că te poți alătura Bitpanda Academy, un program gratuit care te învață lucruri importante, precum personal finance, investiții, Bitcoin și toate cele, inclusiv pe YouTube.

Bitpanda academy

Cum stă treaba cu Talent Hub-ul din București?

Austriecii și-au demonstrat angajamentul pentru piața locală, și tocmai de aceea noul Talent Hub din România se adresează programatorilor care doresc să lucreze la dezvoltarea platformei. Rareș Huțanu este cel care va conduce Talent Hub-ul din București din poziția de Director of Engineering. Echipa locală va construi tehnologii de ultimă generație, cu accent pe creșterea platformei Bitpanda B2B2C White Label și în același timp, va susține extinderea operațiunilor pentru a oferi o experiență integrată.

Talent Hub-ul este situat în clădirea de birouri Unirii View. Acesta completează ecosistemul tehnologic în creștere al Bitpanda, ce cuprinde în prezent centre de dezvoltare și birouri în zece orașe din Europa, precum Viena, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Cracovia, Londra, Madrid, Milano și Dublin. În iulie 2021, Bitpanda și-a deschis primul hub de Cercetare și Dezvoltare Blockchain, al cărui activitate se concentrează pe unirea echipelor din Europa pentru a dezvolta tehnologie de ultimă oră bazată pe blockchain.

Capitala a fost prima noastră opțiune pentru acest hub pentru că a ajuns să concentreze una dintre cele mai mari piețe de specialiști IT din Europa Centrală și de Est. Cred că acesta este poate cel mai bun moment pentru a te alătura echipei Bitpanda, una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creștere din Europa. Îi așteptăm în echipa noastră pe toți specialiștii pasionați și care au o viziune comună cu a noastră, aceea de a avea un impact semnificativ în timp ce construim platforma de investiții lider în Europa și nu numai. Rareș Hutanu, Director of Engineering, Bitpanda România

Ce poziții așteaptă să fie ocupate în cadrul Talent Hub-ului de la noi?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button