MORE

Bitcoin se apropie de 10 mii de dolari

Valoarea cripto-monedei care a început toată mania curentă continuă să crească într-un ritm alarmant. Bitcoin este pe punctul de a depăși valoarea de 10 mii de dolari.

În ultimele ore, Bitcoin a reușit să atingă o valoare de aproape 9900 de dolari, cu mici scăderi și o cotație actuală de 9,864.87$. Prețul pentru această cripto-monedă nu pare că va scădea prea curând, în ciuda anunțurilor unor bănci importante că nu văd un viitor în Bitcoin, sau a încercării guvernului Chinei de-a limita utilizarea. Nici cele două divizări în două alte monede, Bitcoin Gold și Bitcoin Cash n-a reușit să îi scadă din valoare, dimpotrivă. Această împărțire probabil i-a crescut prețul, din moment ce lumea s-a grăbit să cumpere moneda principală pentru a putea beneficia și de noile cripto-monede generate.

Estimările curente sugerează că anul viitor Bitcoin va trece de 15 mii de dolari, ceva ce nu prea greu de realizat. În luna septembrie cripto-moneda avea o valoare de doar 4600 de dolari, iar la începutul lui 2017 abia dacă atingea stabil mia de dolari. Creșterea a decurs într-un mod destul de lin până în luna iulie, când a început să se accentueze ajungând astăzi să se apropie de 10 mii de dolari. Foarte probabil această valoare va fi atinsă și întrecută până la sfârșitul săptămânii.

[Hexus]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button