GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Bioware vrea să repare Anthem

Mai țineți minte Anthem?

Nu, serios, mai țineți minte Anthem? Am un soi de gând în ceață despre un alpha test, sau poate era un beta test, sau poate era varianta de lansare, la care jucam o combinație dintre Destiny și jocul ăla Iron Man oribil de acum vreo 12 ani. Chiar îmi provoca ceva nostalgie pentru acel joc Iron Man oribil, pentru că măcar luptele aeriene de acolo erau bune.

Oricum, a fost un dezastru pe care EA a cheltuit mai mulți bani decât va vedea vreodată în viețile noastre cumulative la un loc. Părea de parcă va scufunda Bioware. Dar acum vine vestea că studioul nu a pierdut speranța. Dimpotrivă.

Bioware anunță că va începe în următoarele luni o nouă fază din existența nefericită a jocului. Una ce promite să reproiecteze pe termen lung jocul, reinventând mecanicele sale de bază, oferind provocări cu motivații și o progresie cu recompense ce chiar înseamnă ceva. Desigur, va fi prezervat „amuzamentul zburatului și luptei într-o așezare științifico-fantastică”. Nu îmi pot imagina la ce amuzament se referă, dar poate că au mai reparat jocul în ultimul an.

Nu au dat detalii despre când ne vom putea aștepta să vedem efectiv aceste schimbări, sau cum vor arăta, dar vom afla mai multe informații pe parcursul acestui an.

[Bioware]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button