GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

BioWare va lansa o carte care contine 25 de ani de istorie a jocurilor

Cati dintre voi ati crescut jucand titluri dezvoltate de BioWare? Ei bine, daca va numarati pe aici sigur veti fi fericit sa aflati ca va exista o carte despre companie. Este vorba despre BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development. Aceasta va fi o carte retrospectiva care va discuta despre momente cheie din istoria companiei.

Cartea BioWare va contine artwork-uri si fotografii nemaivazute, alaturi de informatii despre jocuri anulate. Va oferi publicului o sansa de a vedea cum au luat nastere personaje din jocuri precum Mass Effect. In plus, ca o doza de nostalgie, vom arunca din nou o privire la jocuri precum Baldur’s Gate sau MDK.

Cartea va fi disponibila in format fizic si va fi publicata de Dark Horse Books. Mai este ceva timp pana la momentul lansarii, intrucat va fi publicata pe data de 13 Octombrie la pretul de 40 de dolari.

Ar putea fi un titlu foarte interesant de citit, indiferent daca sunteti sau nu fani BioWare. Din pacate, nu cred ca va include detalii mai sensibile. Fiind creata de BioWare, cu siguranta nu va vorbi despre tensiunile cu EA, despre lansarea lui Anthem si alte probleme de acest fel. Imi pare bine sa vad insa ca exista astfel de initiative intr-o lume mult prea digitala. Chiar daca n-am citit eu prea multe carti (sub 10 ca sa fiu mai exact), asta va fi una dintre ele.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button