Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bioware va da jocuri gratuite de astăzi

/
/
/

Update: Alarma falsa, se pare ca Mass Effect 2 a fost gratuit din motive necunoscute care nu aveau legatura cu promotia Bioware, care se pare ca nu se referea la jocuri.

Seara trecută Bioware a lăsat un tweet criptic, menit să semnalizeze începutul unei noi ocazii de-a obține câteva jocuri gratuite.

Ne așteptam ca astăzi să aflăm detalii despre ce va fi vorba, dar se pare că nu a fost nevoie. Până acum câteva ore Mass Effect 2 era gratuit pe Origin, jocul rămânând fără preț din greșeală, înainte de începerea oficială a promoției menționată de studioul care a creat Mass Effect și multe alte RPG-uri grozave.

Nu am încă informații despre ora la care va începe promoția în mod intenționat, sau ce jocuri vor fi gratuite în cadrul său. Cert este că până la Crăciun ar fi bine să stați cu ochii pe Origin, fiindcă vă așteaptă câteva jocuri gratuite noi.

[Bioware]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

14 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar