GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

BioWare renunta la continutul post-launch pentru a se concentra pe problemele mai grave ale lui Anthem

Dupa ce a tot amanat lansarea update-ului Cataclysm pentru Anthem luna trecuta, BioWare spune ca va reunta la planurile post-lansare initiale, iar in schimb vor oferi „update-uri seasonal” in locul asa numitelor „acte” pentru a avea mai mult timp in care sa se concentreze pe problemele raportate de jucatori.

Cand a dezvaluit initial planurile pentru Anthem in Februarie, BioWare a vorbit despre trei acte diferite care urmau sa fie lansate dupa ce jocul ajungea pe rafturi. Fiecare urma sa aiba mai multe actualizari, marind universul jocului si activitatile la care gamerii pot lua parte. Totul avea sa culmineze intr-un eveniment Cataclysm pe o perioada limitata, care urma sa schimbe total experienta de joc.

Act One a fost programat oficial pentru luna Martie, dar multe dintre caracteristicile sale au fost amanate intrucat BioWare s-a straduit sa remedieze numeroasele probleme tehnice care au lovit jocul dupa lansare. A durat sase luni pentru lansarea evenimentului Cataclysm, dupa care n-am mai auzit nici o vorba despre urmatoarele doua acte, iar acum stim de ce.

Conform unei postari pe blog-ul BioWare, dezvoltatorul va abandona lansarea acestor acte in favoarea a ceea ce numesc „seasonal updates”. Aceste evenimente vor aduce noi provocari si urmariri similare cu ceea ce ati vazut si pana acum si sunt construite in jurul unor teme amuzante pe care dezvoltatorul vrea sa le introduca in joc.

Eurogamer

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button