GamingPC&Consoles

BioWare promite că va repara problemele lui Anthem

BioWare și-a împărtășit gândurile legate de demo-ul VIP pentru jocul Anthem, desfășurat de-a lungul weekendului trecut. Compania a subliniat soluțiile pe care le are în lucru înainte de demo-ul public care va avea loc în acest weekend, între 1 și 3 februarie. De asemenea, BioWare a căutat să înlăture dubiile legate de calitatea jocului în momentul lansării, asigurându-i pe fani că Anthem va beneficia de îmbunătățiri care nu vor putea fi văzute în cele două perioade demonstrative.

Într-o postare de blog pe site-ul Anthem, Chad Robertson de la BioWare a declarat că în cursul weekendului trecut au fost remediate mai multe bug-uri și probleme de plaftormă, printre care amintim performanța serverelor, erorile la deblocarea costumelor Javelin sau ecranele blocate în filmulețele in-game. De asemenea, Robertson notează că BioWare va face mai multe teste de-a lungul acestor zile pentru a pregăti influxul de noi jucători așteptați începând cu ziua de vineri.

Postarea precizează că pregătirile pentru lansarea finală sunt deja în lucru de o perioadă bună de timp și, ca urmare, „acea versiune a jocului are o listă lungă de probleme remediate, care nu vor putea fi văzute în weekend-ul public“. Aceasta include modificări la deblocarea costumelor Javelin, remedierea pierderilor de experiență la sfârșitul misiunilor, probleme de stabilitate, performanță și multe altele.

„Am învățat foarte multe despre jocul nostru, serviciul pe care îl oferim și comunitatea care așteaptă Anthem. Lucrăm din greu pentru a ne asigura că toată lumea se poate bucura de joc exact așa cum l-am gândit”, a mai declarat Robertson.

Dacă BioWare se vor ține de promisiuni, vom putea vedea începând de vineri, 1 februarie, când este programată următoarea sesiune demonstrativă. Aceasta va fi gratuită pentru toți cei interesați și va ține până pe data de 3 februarie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button