GamingPC&ConsolesȘtiri IT

BioWare nu abandonează franciza Mass Effect

În 2017, după recepția rece a lui Mass Effect: Andromeda, un raport a spus că franciza Mass Effect a fost pusă la naftalină. Acest lucru ar putea fi foarte posibil, dar acum câțiva indivizi de la conducerea studioului au vorbit despre dorința lor de a face mai multe jocuri Mass Effect … într-o bună zi.

Mark Darrah, producătorul executiv Anthem și al seriei Dragon Age, a declarat pentru Polygon că BioWare cu siguranță nu și-a încheiat socotelile cu Mass Effect.

El a spus că universul este plin de oportunități pentru noi aventuri.

Am putea continua pe firele narative pe care le-am început cu Andromeda, am putea continua pe firele narative de la Mass Effect 3. Există o mulțime de spații interesante pentru a fi explorate.

Managerul general al BioWare, Casey Hudson, este de asemenea citat în articol. El a spus că franciza Mass Effect este „foarte vie„. Acesta a declarat:

Mă gândesc tot timpul la lucruri despre care cred că vor fi grozave. Este doar o chestiune de a ne întoarce la franciză cât mai curând posibil.

Producătorul BioWare, Michael Gamble, a cugetat pe Twitter, spunând că BioWare „cu siguranță” nu a terminat de făcut jocuri pentru această serie.

Surse au declarat pentru Kotaku în 2017 că BioWare acordă francizei Mass Effect o pauză în loc să se apuce să lucreze imediat la alt joc plasat după Andromeda. Acel titlu a fost primul la care studioul BioWare Montreal a avut rolul de lead developer; dezvoltatorul a acționat anterior ca studio de asistență pentru alte proiecte BioWare.

Următorul mare joc al lui BioWare este shooter-ul de multiplayer Anthem, care urmează să fie lansat mai târziu în această lună pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Studioul lucrează, de asemenea, la un nou joc Dragon Age.

Doriți să vedeți mai multe jocuri Mass Effect? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și pe pagina de Facebook!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button