PC&Consoles

Bioware Montreal nu mai există

Mass Effect Andromeda poate că n-a fost cel mai adorat joc al seriei, dar a fost cu siguranță jocul cu rezultatul cel mai neplăcut pentru studioul care l-a creat.

La câteva luni după lansarea jocului veniseră vestea că studioul Bioware Montreal a rămas fără o parte din personal, devenind un studiou cu rol de suport, iar acum pare că nici măcar nu mai există. Electronic Arts anunță că toți angajații care au mai rămas la Bioware Montreal au fost mutați la EA Motive, în efect ștergând cu buretele studioul care a creat Mass Effect Andromeda.

Studioul Bioware Montreal a fost deschis în anul 2009, cu scopul de-a asista la producția mai multor proiecte, printre care și MMO-ul Star Wars The Old Republic. Andromeda a fost primul și singurul joc la care studioul s-a aflat la cârma dezvoltării. Angajații care au trecut la EA Motive vor lucra de acum înainte la noul joc Star Wars cu care Electronic Arts ne tot amenință de ceva vreme, în timp ce studiourile Bioware rămase, din Edmonton și Austin, se vor ocupa cu dezvoltarea lui Anthem.

[PC Gamer]

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button