PC&Consoles

BioWare își asociază cel mai nou joc anunțat cu… porumbul!

Cu siguranță BioWare nu duce lipsă de ingeniozitate când vine vorba de promovat un joc abia anunțat!

Aparent, cea mai bună metodă de a aduce noul joc în casele oamenilor este… un nou cinematic produs de Blur? Artwork obligatoriu dark? Gameplay cu combat ce nu poate fi altfel decât visceral? Asocierea prin succesiune musai spirituală cu Baldur’s Gate? Greșit, greșit, greșit! Este vorba de, așteptați să vină… un labirint de porumb!

Cum, nu ați prins aluzia? Porumbul crește… și Anthem crește… ați înțeles? Aparent la asta s-au gândit BioWare când a bătut palma cu Edmonton Corn Maze. Mă șterg la ochi, mă ciupesc, mă uit în calendar; nu, nu este 1 aprilie. Păcat, ar fi avut sens. Nu știm încă dacă mesajul din spatele promo-ului este că te poți pierde în Anthem ca într-un labirint făcut din lanuri de porumb, sau că jocul va fi atât de îngust și își va limita jucătorii într-atât de mult încât aceștia vor avea senzația că se află într-un labirint. Sau, cel mai probabil, va necesita grind și nu va fi bun de consumat înainte de a se coace bine. Sau poate că pur și simplu va avea un gust mai bun dacă e lăsat mai mult timp la fiert și ulterior mai aplicați și puțină sare.

Din păcate, BioWare nu poate confirma sau infirma în acest moment prezența porumbului în forma finală a jocului. Sper că vă plac cerealele. Se subînțelege desigur că cel de-al patrulea stâlp al lui Anthem va fi, evident, porumbul!

Dincolo de tenta comică a „trailerului”, sunt totuși bucuros să văd că BioWare își permite să-și ia peste picior modalitățile clasice de promovare. Pentru că acest clip este fix ceea ce nu se aștepta nimeni să vadă din partea lor. E o autoironie fină la adresa unui standard de PR răsuflat de ani buni, și necesită o maturitate care m-a surprins, în special de la BioWare!

Puteți urmări mai jos clipul responsabil cu creșterea în popularitate a porumbului printre gameri. E amuzant. Ridicol de amuzant.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button