Gaming

BioWare doreste feedback-ul fanilor pentru Mass Effect 4

Aparent, BioWare doreste feedback-ul fanilor pentru Mass Effect 4, sau cel putin asa sustin, avand in vedere ca stiu sa promita multe si sa livreze in final un curcubeu vargat in dungi cu picatele care sa calce pe toata lumea pe nervi.

Ca sa zicem asa, in trecut BioWare au primit 5000 de briose la birourile centrale pentru a schimba finalul lui Mass Effect 3, dar si o groaza de amenintari cu moartea. Nu stim exact daca aceste lucruri i-au indulcit sau amarat, dar un lucru este cert, par sa isi faca mea culpa cu acest gest. Un lucru de asteptat, avand in vedere ca toata lumea si-a cam pierdut increderea in studio dupa ultimele dezastre produse (Star Wars: The Old Republic, Mass Effect 3 si Dragon Age 2), incredere pe care Mike Gamble, producatorul jocului, doreste sa o recastige, cautand idei si feedback din partea fanilor. Cu ajutorul Twitter-ului, acesta a realizat un scurt sondaj, intreband fanii ce fel de RPG-uri agreeaza, cat timp pierd intr-un titlu de calitate si ce gasesc interesant in jocurile respective. 

Mass effect 4

Daca intreba fanii ce nu au agreat in Mass Effect 3, cred ca raspunsul ar fi fost unanim: SFARSITUL! Din fericire, sondajul de opinie pe care acesta „l-a link-uit” in tweet este destul de detaliat, intrebarile fiind extrem de bine alese, astfel studioul putand sa afle ce si cum prefera masele de jucatori, si mai ales fanii. Au mers atat de departe incat au intrebat si ce fel de cosplay-uri agreaza din universul Mass Effect, deci un pas inainte… speram!

Pentru cei interesati sa participe la acest sondaj, aveti aici link-ul catre el. Este destul de scurt si nu credem ca ar dura mai mult de cateva minute din viata voastra, dar spunem noi ca sunt minute investite bine, asta pentru ca poate tin cont de el si nu omoara definitiv franciza, sau nu o pocesc groaznic, cu acest Mass Effect 4.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. poate de data asta o sa aibe parte jocul de un voice acting mai bun ,3 jocuri parca au fost obligati sa isi citeasca replicile dupa ce au fost batuti in studio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button