PC&Consoles

Bioware anunță Anthem

O surpriză veritabilă la E3 2017 a fost anunțul unui nou joc de la Bioware, care de această dată poate că nu va fi anulat până anul viitor, Anthem.

Jocul a beneficiat de doar 10 secunde de atenție la conferința Electronic Arts, dar la cea Microsoft a primit un trailer de gamelay lung și detalii numeroase despre ce exact este vorba.

Pe scurt, Athem este un Destiny cu armuri de Iron Man, sau un The Division cu armuri de Warframe, în funcție de ce vă este mai ușor să înțelegeți. O experiență conectată constant actualizată, ce tinde către MMO. Un joc cooperativ la care veți explora o lume devastată și plină de primejdii, cu ajutorul unor armuri de luptă versatile, ce vă oferă tot soiul de abilități, precum zbor, lansatoare de rachete, mortiere și multe alte lucruri. Veți putea echipa aceste armuri cu tot soiul de arme pe care le veți găsi prin lume, sub forma de drop-uri aleatoare cu diferite statistici.

Lumea jocului este descrisă ca fiind „dinamică”, ceea ce poate însemna orice în această epocă, dar voi presupune că prin asta presupun că au vrut să spună că lumea nu este scriptată până la os. Detaliul vizual pare destul de bun din demonstrația, ce ar putea sau nu să fie complet falsă, pe care o puteți vedea mai sus, jocul fiind construit cu motorul Frostbite.

Anthem va fi lansat în anul fiscal 2019, ceea ce înseamnă că va fi disponibil între octombrie 2018 și septembrie 2019, așa că mai avem ceva timp de așteptat până ce va fi gata. Din nou, asta dacă nu cumva are să fie anulat ca ultima proprietate nouă anunțată de Bioware la E3, Shadow Realms.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button