MORE

Biostar anunță prima placă de bază pentru minat cu 8 sloturi PCIe

Biostar tocmai a anunțat noua placă de bază destinată minatului de cryptomonede, modelul TB250-BTC+. Producătorul acestei plăci nu se află la primul produs de acest fel, din aceeași gamă mai făcând parte și modelele TB350-BTC și TA320-BTC.

Ceea ce îl face însă pe TB250-BTC+ să iasă în evidență sunt cele 8 sloturi PCIe înghesuite toate pe aceeași placă de bază, acest model fiind primul care se poate lăuda cu o astfel de performanță. Trebuie să recunoaștem, gândul că 8 plăci video ar putea lucra la minat, în full load, în același sistem, concomitent, este puțin cam îngrijorător. Cu toate acestea Biostar ne asigură că produsul lor respectă toate standardele de siguranță și că se va ridica la nivelul așteptărilor.

Placa are la bază chipsetul Intel B250, oferă suport nativ pentru generațiile a 6a și a 7a de socluri Intel LGA1151, are 2 sloturi de memorie pe care se pot monta până la 32GB RAM DDR4, un singur slot PCIe 3.0 x16, 7 sloturi PCIe 3.0 x1, USB 3.1 și ieșire audio cu suport 7.1 canale în HD. De asemenea, la fel ca și celelalte modele de plăci de bază folosite la minat, TB250-BTC+ vine și cu niște protecții suplimentare împotriva umidității, descărcărilor electrostatice sau a unor tensiuni peste limita admisă.

Așa cum am mai explicat anterior, deși popularitatea fenomenului de minat Ethereum este în scădere, totuși plăcile video de gaming au în continuare un preț cu mult peste cel recomandat de producător, și chiar și așa prezența lor pe stoc e un fenomen rar și de scurtă durată. Deci nu este exclus ca și această placă de bază să-și găsească foarte ușor locul în cât mai multe sisteme specializate pe minat.

Biostar încă nu a anunțat nici prețul și nici o dată exactă de lansare pentru acest model.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button