Tech&ITPCTECH

Biostar anunță plăci de bază AMD B550

În sfârșit ceva ieftin

Seria de procesoare Ryzen 3000 s-a dovedit a fi foarte bună, în special datorită prețului să competitiv. Dar când te uiți la prețul unei plăci de bază parcă te apucă plânsul. Eh, poate că a venit timpul să ștergeți acele lacrimi (deși dacă ați cumpărat deja o astfel de placă probabil veți plânge din nou acum), pentru că plăcile cu chipset AMD B550 sunt pe drum.

Acest chipset, mai ieftin, a fost confirmat de către Biostar, producătorul de plăci de bază ce tot tinde să strice surprize în ultimele luni. B550, din păcate, tot nu are o dată de lansare, dar contextul în care a fost pomenit era cel că sunt plăci de bază pregătite pentru lansare. Așa că probabil nu va mai dura prea mult timp.

Această dezvăluire nu a venit nici cu o confirmare sau o infirmare a prezenței suportului pentru PCI-Express 4.0. Dar dacă nu ar avea această componentă, cel puțin nu la nivel de chipset, atunci prețul unei plăci de bază B550 va scădea considerabil prețul.

Biostar a mai dezvăluit că sunt pe drum și plăci de bază noi din seria 400 din tabăra Intel, pentru procesoarele Comet Lake-S, cu trei chipset-uri.

[Tom’s Hardware]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button