Gaming

BioShock: The Collection și Far Cry 4 fac parte din suita de jocuri pe care le veți putea descărca gratuit

Tututor ne plac jocurile gratis, mai ales dacă sunt bune. Și profit de această ocazie ca să-mi extind colecția pe diverse platforme cu mai multe titluri interesante, printre care și colecția BioShock și Far Cry 4. Cel dintâi bundle include BioShock 1 și 2, ambele remasterizate, alături de splendidul Infinite în ediția completă, care include toate DLC-urile. Acum, vei putea explora orașul Rapture în grafică adusă la zi, în vreme ce Columbia te invită să fii cu capul în nori la propriu și să descoperi misterul din spatele duo-ului Elizabeth și Booker DeWitt.

Far Cry 4 este încă un titlu popular în rândul fanilor seriei dezvoltate de Ubisoft. De data aceasta, intri în pielea lui Ajay Ghale, al cărui traseu prin Himalaya se intersectează cu un război purtat de rebeli și de armata tiranului Pagan Min. Aceeași rețetă ca mai toate jocurile din franciză, dar hei, este o aventură destul de cool și fun. Astea ar fi principalele nestemate care așteaptă să fie revendicate de către colecționari. Înainte să vedem ce cadouri ne mai așteaptă, haideți să vedem de unde putem descărca toate cele trei BioShock și Far Cry 4.

BioShock: The Collection poate fi descărcat gratuit de pe Epic Games Store. Oferta este valabilă până joia viitoare la ora 18:00, deci dacă vă mișcați repede veți putea păstra permanent pachetul. Cu Far Cry 4, lucrurile se schimbă nițel, întrucât el face parte din rotația de jocuri gratis oferite de Amazon Prime în luna iunie. Tot în oferta Amazon Prime regăsim și alte titluri interesante, pe lângă multitudinea de bonusuri in-game pentru o mulțime de alte jocuri multiplayer:

  • Escape from Monkey Island
  • Calico
  • Across the Grooves
  • WRC 8 FIA World Rally Championship
  • Astrologaster

Cum să-ți faci un cont trial de Prime Gaming ca să poți pune mâna pe Far Cry 4?

Platforma celor de la Amazon oferă o perioadă de trial de șapte zile pentru cei care vor să încerce serviciul înainte de a-l achiziționa. De aceea, vă puteți face un cont chiar de pe data de 1 iunie 2022, când Far Cry 4 și jocurile aferente vor deveni disponibile, sau puteți folosi cu cap acest trial pentru a beneficia de ultimele zile în care puteți descărca inclusiv Dead Space 2, care face parte din oferta de pe luna mai 2022.

  • Creați-vă un cont trial de Prime Gaming fie la începutul lunii iunie, dacă doriți doar jocurile respective, fie în perioada 27 mai – 3 iunie pentru a vă încadra în ambele giveaway-uri;
  • Odată ce l-ați creat, mergeți în setările contului pentru a dezactiva plata recurentă;
  • Reveniți pe pagina principală Prime Gaming pentru a beneficia de jocurile și itemele gratuite de pe luna mai sau direct aici pentru Dead Space 2;
  • După data de 3 August (inclusiv), accesați iarăși pagina pentru a primi și Far Cry 4 alături de jocurile lunii iunie;
  • La scurt timp, perioada de o săptămâna trial va expira.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button