PC&Consoles

Bioshock The Collection remasterizeaza seria

Dupa foarte mult leak-uri, 2K a decis in sfarsit sa dezvaluie in mod oficial Bioshock The Collection, o compilatie care contine toate cele trei jocuri Bioshock, in variante moderne, remasterizate si care pot fi vandute pe o noua generatie de console.

Aceasta colectie include Bioshock, Bioshock 2 si Bioshock Infinite, alaturi de tot DLC-ul lor, pentru PC si consolele din generatia curenta. Diferentele fata de variantele originale nu se vor rezuma doar la grafica ceva mai buna. Spre exemplu, Bioshock 2 nu mai are acel mod de multiplayer pe care 2K l-a folosit sa sublinieze de ce 2K este o companie oribila in care n-ar trebui sa ai incredere vreodata. De ce nu il mai are? Probabil pentru ca serverele depindeau de Games for Windows Live, iar modul de multiplayer nu era chiar asa de bun incat sa fie justificata reimplementarea sa prin Steam.

Dar sunt si aditii pozitive, exista un Director’s Commentary de la Ken Levine pentru Bioshock 1, un muzeu virtual cu tot soiul de concepte abandonate si camere cu provocari pentru primul joc.

Din moment ce aceste jocuri inca pot fi cumparate pe PC, variantele remasterizate ale primelor doua titluri Bioshock vor fi gratuite pentru cei care le detin, cu tot DLC-ul. Bioshock Infinite nu va avea parte pe PC de o varianta imbunatatita, pentru ca de la bun inceput grafica sa a fost la nivelul de calitate care trebuia. Pe console, aceste jocuri vor rula la 1080p chiar la 60 de cadre pe secunda.

Bioshock The Collection va avea pretul de 60 de dolari/euro si va fi disponibil din luna septembrie.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button