Știri IT

Bioshock: The Collection a fost zarit

Jocurile Bioshock au fost unele dintre cele mai reusite FPS-uri facute in ultimii ani… mai putin Infinite care a fost cam…cum sa spun… n-a avut un gameplay bun. Totusi, nu a fost un joc rau, asa ca nu i-ar strica o revenire pentru consolele din noua generatie, si aparent chiar pentru PC.

Comisia de certificare din Brazilia, aceeasi care ne-a dezvaluit varianta pentru Windows a lui Quantum Break, a dezvaluit ca noi variante ale jocurilor Bioshock vor fi disponiible in viitorul apropiat, pentru PC, Xbox One si pentru Playstation 4.

Bioshock: The Collection ar trebui sa includa toate cele trei jocuri, altfel ar fi cam bizar sa fie numit o colectie si sa aiba doar unul sau doua din ele. Alte detalii nu sunt disponibile, in afara de lansarea sa anul acesta.

2K Games inca nu a facut un anunt oficial referitor la existenta acestei colectii, dar pare destul de probabil ca unul este iminent. Poate mai spre E3, sau la GDC.

Nu ar trebui sa va asteptati la un Bioshock 4 prea curand, din moment ce Irrational Games a fost inchis, la fel si 2K Australia, iar 2K Marin a avut parte de concedieri masive, iar in acest moment un prea se stie cu siguranta daca mai exista in alta forma decat pe hartie. Desi, studioul a facut XCOM The Bureau, asa ca nu nu era tocmai nemeritata soarta.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button