Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

BioShock 2, disparut in ceata de pe Steam si nu numai!

/
/
/
/
image
img

BioShock 2 nu mai poate fi cumparat de pe Steam, Xbox Games Store, Apple Store si PSN, si nici macar de pe site-urile retailerilor! Jocul nu a fost sters de pe Steam – el este inca acolo… dar nu are pret!

Un reprezentant al 2K Games a declarat, scurt si la obiect, ca „BioShock 2 a fost delistat temporar de pe piata, dar se va intoarce in magazinele online in curand”. Omul a promis ca ne va tine la curent cu evolutia situatiei, care pare totusi o bizarerie. BioShock si BioShock Infinite pot fi cumparate in continuare, dar BioShock 2, inclusiv DLC-ul Minerva Den – nu! Si mai surprinzator e ca poti cumpara BioShock 2 daca intentionezi sa-l joci pe Mac. Teoria incalcarii drepturilor de autor pentru coloana sonora – un zvon care a circulat alataieri – ar fi stat in picioare daca versiunea de BioShock 2 pentru Mac n-ar fi fost disponibila spre vanzare la retailerii digitali, nu? Intre timp, posesorii de BioShock 2 isi pot vedea in continuare de poveste, deoarece nici single-player-ul, nici multiplayer-ul nu sunt afectate de decizia de 2K Games.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar