MORE

Bio WR01 de la Qlima reduce volumul si greutatea deșeurilor cu 80%

Bio WR01 de la Qlima reduce volumul si greutatea deșeurilor cu 80%

O statistica recenta arata ca in fiecare an volumul deseurilor menajere se mareste semnificativ. Brandul Qlima a luat în considerare problema și oferă o soluție inovativă și unică: deshidratarea deșeurilor alimentare, în scopul de a reduce nu numai greutatea, ci și volumul acestora. Pentru a face acest lucru, Qlima lanseaza Statia Bio WR01.

Statia Bio WR01 de la Qlima este o mașină de dimensiuni medii cu un design modern si atragator. Recipientul colector din interior are o capacitate de 5 litri, în care se pot depozita deseurile de coaja de portocala, miez de mere sau alte fructe, legume, paste, orez, carne sau pește.

Citeste mai mult pe www.electrozona.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button