Gaming

Bio Inc-Un joc „bolnav” pe telefon

Bio Inc. este un joc asemanator lui Plague Inc. Doar ca in loc sa raspandesti boala pe tot globul, aici trebuie sa dezvolti diverse boli pentru a omora oameni. Este un puzzle „negru” unde trebuie sa cauti cele mai bune metode de a dezvolta boli mortale. Un joc „bolnav”, mai ales daca ne gandim la epidemia de Ebola care face ravagii acum in Africa.

Este o experienta interesanta, care iti poate consuma 20 de minute din timp foarte usor. Cu cat inaintezi in nivel cu atat „tintele” isi schimba caracteristicile, exemplu una poate sa fie fumatoare si cu un stil de viata haotic, iar alta poate fi cu un stil de viata perfect „sanatos” si care merge des la doctor. Toata actiunea se controleaza prin atingerea ecranului. In prima faza trebuie sa colectezi puncte, acestea apar pe ecran in diverse parti ale corpului, si folosind acele puncte poti incepe de dezvolti boli cu care sa infectezi pacientul. Pe ecranul principal poti vedea corpul pacienturlui, iar in stanga diverse zone cum ar fi sistemul nervos sau circulator. In dreptul acelor zone iti arata cat la suta mai este sanatoasa acea parte. Pentru a castiga trebuie sa distrugi toate zonele corpului.

Ca boli poti debloca H1N1, angina, spasme musculare, obezitate morbida, si multe altele. Cand corpul incepe sa cedeze, pacientul se va prezenta la doctor, si atunci va incepe un proces de vindecare, de aceea trebuie sa ai o mica strategie in joc, si sa stii de la inceput in ce sa investesti punctele in functie de slabiciuniile pacientului, care sunt aratate la inceputul fiecarui nivel. Ca sa intarzii insanatosirea, poti dezvolta chiar si frica de doctor sau poti provoca o greva, poti slabi unele imunitati, si cu fiecare dezvoltare va creste nivelul de atac al bolii cu un anumit procentaj.

Ca nivel de grafica, jocul nu este prea avansat, acesta fiind gandit oricum ca un joc ocazional, dar sunetul este foarte bine facut: cand dezvolti diverse boli, apar si efecte sonore specifice acelei boli, daca investesti intr-o boala digestiva, va aparea un sunet de om care vomita, efectul fiind unul foarte bun, diverse sunete mai apar si atunci cand corpul este distrus aproape in totalitate. Per total Bio Inc. este un joc pe care sa il incerci cand esti pe WC sau stai in pat si nu ai ce face. Acesta se poate descarca gratuit din App Store sau Play Store, si exista si o varianta cu plata care elimina reclamele, care oricum nu sunt prea deranjante.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

5 comentarii

  1. „omorî” nu „omorâ”
    „Δ la inceputul si sfarsitul unui cuvant, iat „â” in interiorul lui.
    Plague Inc este copia pe fata a lui Pandemic care este gratuit, cat despre Bio Inc suna ceva mai interesant, deci o sa-l incerc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button