MORE

Bing Video tocmai a demonstrat ca este mai bun decat Google!

Cu toate ca suna ca o stire de Onion News, pe care prea multa lume a luat-o in serios, se pare ca Microsoft in sfarsit le dau o lectie celor de la Google. Dar in acest caz credem ca nu este vorba despre o „rautate” corporatista ci de o filosofie de design, suprapusa peste un cod extrem de bun si o nevoie din partea pietei. Plus o tona de noroc chior! Microsoft tocmai a refacut de la zero functia de cautare pentru Bing Video, „remasterizare” care face functia de cautare din Youtube sa para rudimentara, arhaica.

Astfel, aceasta noua functie de cautare video Bing a primit thumbnails mult mai mare, si mai usor de indentificat, un lucru pe care intreaga comunitate de Youtube o o cere de mai bine de 4 ani, ba chiar exista si o functie de preview video, un alt element care le-a scapat celor de la Google. Si toate astea se fac prin simpla miscare a cursorului deasupra clipului in sine. Eh, acum sa mai zica fanii Apple ca Microsoft nu inoveaza!

Ce este mai amuzant, este faptul ca atunci cand iti afiseaza rezultatele, Bing Video iti ofera toate informatiile posibile, in vreme ce Youtube abia, abia ce „rasare” cu doua randuri de informatii.

Tot layout-ul este senzational, si multi utilizatori, inclusv acest redactor, am dori sa vedem ceva miscare din partea Google, nu de alta, dar eu cel putin trec pe Bing Video ca motor de cautare in Youtube!

 

Articole asemanatoare

Back to top button