MORE

Concurs Samsung prin aplicatia Big Day Today – Marele premiu, un Galaxy S6 Edge+!

Roxana Grigorean, PR Manager Samsung Electronics Romania:

„Prin paltforma Lifestyle Designer, lansată la începutul acestui an, ne dorim să îi inspirăm pe consumatori să își definească stilul de viață care li se potrivește, prin intermediul tehnologiei Samsung de top. Ei pot folosi tehnologia ca o sursă de inspirație, de planificare sau chiar de motivare, în condițiile în care tendințele se schimbă din ce în ce mai rapid, iar stilul fiecăruia de viață devine din ce în ce mai alert.

Aplicația Big Day Today a fost lansată simultan cu Samsung Galaxy S6 Edge+, cel mai nou membru al familei Galaxy, cu o diagonală de 5,7 inch, un design dual edge și o performanță superioară, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de multi-tasking și o experiență multimedia captivantă.

Această aplicație îi provoacă pe utilizatori, prin notificări zilnice, să accepte o serie de 30 de provocări, din domenii diferite, cu ajutorul cărora să își schimbe stilul de viață, depășindu-și constant limitele, chiar dacă vorbim de lucruri simple, de zi cu zi, din viața personală sau profesională. De exemplu, dacă de obicei folosești liftul, aplicația te provoacă să urci scările. Astfel, ei au șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, un Galaxy S6 Edge+.

Aplicația Big Day Today este disponibilă pentru sistemul de operare Android și poate fi descărcată gratuit din Google Play.”

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button