PC&Consoles

Beyond Good and Evil 2 încă există

Conferința de la E3 2017 a Ubisoft s-a încheiat cu un moment foarte uman, în care Michel Ancel a avut ocazia să prezinte publicului larg creația pe care tot încearcă să o ducă până la capăt de aproape 10 ani de zile, Beyond Good and Evil 2.

Jocul nu este o continuare directă, ci un prequel pentru Beyond Good and Evil, acțiunea având loc înainte ca Jade, eroina primului joc, să se nască. Structura sa a fost descrisă ca fiind în esență GTA, dar în spațiu. Jucătorii vor avea libertatea de-a explora orașe și de-a se îmbarca pe o navă care le permite să călătorească între planete. Acestea nu sunt generate aleator, ci chiar sunt făcute cu atenție. Zonele dintre orașe pot fi și ele explorate, fiind compuse din numeroase medii variate, iar spațiul în sine poate fi traversat după bunul plac. Veți putea juca fie de unul singur, fie în mod cooperativ, Beyond Good and Evil având o componentă de multiplayer.

Michel Ancel chiar a stat să explice mai bine acest trailer, oferind detalii pentru ceea ce vrea să spună prin această scurtă prezentare. A mai pomenit că în trailer sunt și numeroase easter-eggs pe care se așteaptă să le găsească fanii jocului.

Beyond Good and Evil 2 încă nu are o dată de lansare deocamdată, ceea ce cu siguranță nu are să fie pe placul fanilor, dar cel puțin de această dată Ubisoft are suficientă încredere în proiect cât să îl anunțe publicului… și scriind asta îmi dau seama că varianta cea veche a lui Beyond Good and Evil 2 nu era compusă doar din acel leak de gameplay, având parte și de un trailer la E3 2008.

Poate de această dată nu va fi anulat.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button